logo-romania-de-vis-5

"Dincolo de această pagină vei descoperi mult visata mîndră ţară, cu neam şi vise neînvinse, România."

Stefan Hrusca

Apreciere

5.0/5 rating (1 votes)

Prezentare

stefan-hrusca
Ştefan Hruşcă este un interpret român din Maramureş de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susţinut peste 1000 de spetacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.


Discografie

* Ruga pentru părinţi (1984)
* Urare pentru îndrăgostiţi (1986)
* Colinde I (1990)
* La săvârşitu' lumii (1993)
* Ziurel de ziurel (1995)
* Fostele iubiri (1995)
* Sfântă-i sara de Crăciun (2001)
* 20 de ani (2001)
* Crăciunul cu Hruşcă (2001)
* Iarăşi flori dalbe (2005)
* Balade speciale (2007)

http://ro.wikipedia.org/wiki/Stefan_Hrusca

  • Adăugat în: Artisti
  • Adăugat de: Administrator
  • Vizualizări: 1828

Leave a comment

Please login to leave a comment.