logo-romania-de-vis-5

"Dincolo de această pagină vei descoperi mult visata mîndră ţară, cu neam şi vise neînvinse, România."

Bitdefender

Apreciere

0.0/5 rating (0 votes)

Prezentare

In acest caz, nu este un articol despre un anume român, ci despre un produs românesc si bine-nteles despre românii care l-au creat - Bitdefender, software românesc.eveniment 2012

Cel mai bun antivirus din lume e romanesc. 
Pachetul de securitate cu steagul dacic pe sigla a reusit sa intreaca Norton, F-Secure si Kaspersky.

Softul romanesc Bitdefender Total Security 2012 a fost declarat pachetul de securitate al anului si a obtinut premiul Editor's Choice din partea prestigiosului site american de tehnologie cnet.com, cel care a dat si premiile din cadrul targului de tehnologie CES de la Las Vegas. Programul romanesc si-a adjudecat categoria "Cel mai bun pachet platit".

Juriul si-a motivat decizia afirmand ca Bitdefender Total Security 2012 se remarca prin "securitate de top, impact scazut asupra performantelor calculatorului si o gama larga de optiuni". 

Antivirusul romanesc a reusit sa intreaca Norton si F-Secure, urmatoarele clasate, dar si celelalte nume mari din domeniu, precum Kaspersky, McAfee, AVG, ESET sau Panda.

”Bitdefender Total Security a fost una din primele suite evaluate anul trecut si de la inceput a impresionat prin rezultatele foarte bune in teste. Concurenti puternici precum Norton sau F-Secure s-au clasat aproape, insa nu suficient de aproape pentru titlu”, a spune Seth Rosenblatt de la cnet.com.
Povestea Brandului

Cine suntem - sub semnul lupului dacic

Cine suntem noi? Un aliaj sublim de inteligență, putere și voință. Avem mintea ascuțită a unui lup, aerodinamicitatea unui dragon, vigilența unui mascul alfa și indestructibilitatea corpului unui șarpe. Suntem o combinație unică de simboluri ce luptă de partea binelui. 


lup-dacic
Jumătate lup, jumătate șarpe. Astfel poate fi descris lupul dacic cu care strămoșii noștri plecau la luptă, apărându-și teritoriile în vremuri antice. Prezența sa insufla teamă inamicilor, dându-le încredere celor ce-l purtau.

Noi suntem purtătorii simbolului care transcede timpul. Deși câmpul de luptă s-a schimbat, spiritul a rămas același. Suntem protectorii noii lumi digitale. Noi suntem VIGILENȚI și mereu în gardă, protejând peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume, cu ajutorul tehnologiilor noastre premiate.

Judecând după cum arată, avatarul mărcii Bitdefender împrumută spiritul strămoșilor noștri neînfricați. De asemenea, adaugă un strat modern la moștenirea istorică, aducând chintesența Bitdefender în ecuație.
Bitdefender se adaptează perfect cerințelor de luptă din zilele noastre. Deține abilitățile necesare pentru a câștiga războiul digital care se poartă în cadrul rețelelor de computere din întreaga lume.

Logoul este o reprezentare simplă, aerodinamică a avatarului, în timp ce "VIGILENȚĂ" semnifică faptul că suntem mereu în gardă, mereu gata de a sări în ajutorul utilizatorului.


Comments (2)

 • Ana

  Ana

  16 March 2012 at 20:09 |
  Mare, foarte mare consumator de resurse. Pacat!! Altfel, e bun.
 • vasi-san

  vasi-san

  19 March 2012 at 18:45 |
  Cum am spus si pe Google+, pacat ca n-a fost inteleasa corect ideea acestui articol - aceea de a aprecia obtinerea de catre niste români a recunoasterii valorii lor la nivel mondial.
  In privinta software-ului, sfatul e sa va faceti singuri o opinie despre cit de bun sau cite resurse consuma, descarcind si testind timp de o luna varianta de test (are toate functiile si este gratuita).

Leave a comment

Please login to leave a comment.