logo-romania-de-vis-5

Casa INA

Apreciere

3.9/5 rating (9 votes)

Casa INA

Scurta prezentare

Proiect casa - IDEE

Cu placere va oferim o idee de proiect* de casa cu aspect arhitectural traditional romanesc.
Imaginea exterioara este cea a unei case taranesti, cu mici modificari ale dimensiunii ferestrelor, pentru mai multa lumina naturala la interior. Planul si dimensiunile casei permit adoptarea sistemului constructiv si a materialelor de constructie in functie de dorinta fiecaruia, putind fi executata atit din lemn, cit si din caramida.

* este doar o transpunere (din placere) a unei idei prin prezentarea ei in citeva planse 2D si 3D. Nu am creat un proiect complet PAC si PT! Pentru realizarea unui proiect complet este necesara angajarea unei firme de arhitectura sau a unei PFA.

Ne puteti scrie pentru intrebari la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Perspectiva fata - casa INA (click pe poza pentru marire).

casa ina 01 600

Casa INA

Elementul definitoriu al arhitecturii civile traditionale romanesti este pridvorul (arh. Liliana Chiaburu), "fiind zona de legatura lina dintre exterior si interior, care-i creeaza celui ce intra in casa senzatia ca este ocrotit". Forma acoperisului, sprijinit pe stilpi de lemn, mi-a permis realizarea acestei galerii exterioare deschise de jur-imprejurul casei, in spate marind-o putin pentru o terasa acoperita mai mare.


Perspectiva spate - casa INA (click pe poza pentru marire).

casa ina 02 600

Casa INA

In curtea din spate, doua elemente care nu se regasesc in trecut, insa sint des intilnite acum: un foisor de lemn si o piscina.

IDEE proiect casa:

Casa este cu un nivel, insa podul inalt permite amenajarea unui spatiu foarte mare de locuit sau de depozitare. La interior (PARTERUL), compartimentarea este simpla: holul de intrare, o baie mica, apoi camera de zi cu locul de luat masa si bucataria, iar de cealalta parte, un hol mic ce face distributia catre zona de dormit - doua dormitoare si o baie.


Plan - casa INA (click pe poza pentru marire).

plan parter 01 600

Casa INA


Plan 3D - casa INA (click pe poza pentru marire).

casa ina sectiune 01 600

Casa INA

Fatade - casa INA (click pe poza pentru marire).

fatade A3 01 600

Casa INA