logo-romania-de-vis-5

Clubul de turism

împreună sîntem toţi

Clubul de turism "România de vis"

împreună sîntem toţi

Scopul realizarii site-ului a fost crearea unui loc de discutii pentru grupul de prieteni, absolventi ai Cursului de Turism din Politehnica Bucuresti, sustinut de dl. profesor universitar dr. Uscatu Teodor, precum si de a-i informa pe cei interesati de activitatea desfasurata la orele de curs sau în aplicatii.

-- admini site

Cursul de Turism a fost conceput in anul 1990 ca un curs facultativ de cultura generala pentru studentii din invatamantul superior tehnic. Pe parcurs, datorita continutului informational transmis, cursul a stirnit un interes crescind si, de la un an la altul, a crescut participarea a tot mai multor studenti din U.P.B. si din alte universitati. Punctele principale ale cursului, pe linga informatiile in sine, sint aplicatiile practice organizate pe intreg teritoriul tarii, de regula la sfirsitul saptamanii, necesitand cheltuieli de transport, masa si cazare, suportate de studenti din resurse proprii. Acestea sint:

Aplicatiile Cursului

  • Turul Bucurestiului
  • Turul Fagarasului
  • Turul fostelor capitale ale Tarii Romanesti
  • Tabara de ski de la Paring
  • Turul Romaniei

Despre Curs

06March

Turul României (2015)

aplicatia a 5-a,

Turul României (2015)

Este cea mai asteptata si spectaculoasa excursie. atit datorita intinderii ca timp, a locurilor vizitate, cit si a prieteniilor ce se leaga. Studentii participa la cea mai importanta aplicatie a cursului, cea care se constituie si in examenul de final si in urma careia vor primi diplomele de ghid. Insa mai importanta este aceasta saptamina in care cei prezenti reusesc sa se cunoasca cel mai bine si sa ramina prieteni, iar despre locurile si experientele traite vor avea multe de povestit prietenilor care inca n-au ajuns la curs.

Localizare "curs de turism"

Detalii "curs de turism"