logo-romania-de-vis-5

destinatii-turistice

Articles in Category: Destinatii turistice

Viziteaza România! o experienta pe care ti-o vei reaminti cu drag.

Turismul în România se concentreaza asupra peisajelor naturale si a istoriei sale bogate. Traversata de apele Dunarii, România are un cadru natural superb, incluzând frumosii si împaduritii Munti CarpatiCoasta Marii Negre si Delta Dunarii, care este cea mai mare delta europeana atât de bine pastrata. Cu rolul de a puncta peisajele naturale sint satele rustice, unde oamenii de acolo traiesc si mentin de sute de ani tradiitiile. În România este o abundenta a arhitecturii taranesti, religioase si a oraselor medievale si a castelelor.
sursa: wikipedia 

Va invitam sa povestiti despre locurile frumoase pe care le-ati vizitat in România si v-au impresionat. Scrieti impresiile voastre despre acele locuri de poveste.

scrie-impresiescrie o impresie de calatorie


Obiectivul Turistic al Anului 2013 în România

on 09.10.13 Posted in Banat, Evenimente si festivaluri, Bucovina, Crisana, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Destinatii turistice, Oltenia, Transilvania

Obiectivul Turistic al Anului 2013 în România
Asociaţia Cele mai Frumoase Sate din România (AFSR) a organizat un concurs pentru a stabili care sînt cele mai atrăgătoare locuri din ţară anul acesta. „Obiectivul Turistic al Anului 2013 în România” a stabilit cîştigător un loc din Munţii Maramureşului.